By Båstad Turism & Näringsliv

Bukettbinderi med Hanna Wendelbo

När:

7 Apr
- 7 Apr
, 2023

Var:

Norrvikens Trädgårdar

HANTVERK| Botanik| Kurs| Trädgård| Vår

Info

Workshopen inleds med en kort föreläsning om färglära i blommornas fantastiska värld. Vi går igenom form och gestaltning och därefter övar vi på att binda tjusiga buketter i spiralteknik. Eleganta tulpaner och säsongens vackra kvistar och ackompanjerande flor kommer vara buketternas beståndsdelar. Hanna bjuder på sina bästa tips för att skapa vackra buketter som sprider glädje och skönhet i sann slow flowers anda. Med er hem får ni er bukett, vackert inslagen. Kursen passar dig som är nybörjare och vill lära dig spiraltekniken, färg och form när det gäller bukettbinderi.

Hanna Wendelbo är designer och formgivare med ett passionerat förhållande till blommor. Hanna designade sommarfloret i Norrviken Trädgårdars paradrabatter 2022 och har förnyat förtroende att gestalta årets planteringar. Hennes ingång i blommornas värld är alltid med sin profession som designer och kunskap om färg och form. 

Tid

Fredag 7 april kl. 15-16.30

Pris

Workshop inkl. entré 1295 kr

Säsongskort gäller ej 

Dela
Dela
dela

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme