Por Båstad Tourism & Business

Por Båstad Tourism & Business

Om

Språkguiden Ingrid Persson Skog har Båstad – Bjäre som specialitet, med förkärlek för teman inom historia, kultur och mat. Fasta och skräddarsydda turer på svenska, engelska och skandinaviska erbjuds året om tillsammans med kunskap om och passion för denna härliga del av Sverige. Språkguiden Ingrid Persson Skog arrangerar mängder av olika guidade turer för allmänheten. Det kan röra sig om allt från filmvandring i hisnande Hovs Hallar till ett stycke oväntad Nobelhistoria i Båstad.

Du köper alltid biljett i förväg. Mer information om detta hittar du under rubriken Kalendarium på min hemsida www.sprakguiden.com Vill du boka en privat guidning till fots, i buss och båt går det förstås utmärkt. Även cykelguidning är ett alternativ, under förutsättning att du och din grupp har egna cyklar. Det är bara att ringa eller mejla för mer information. Vad sägs om gourmetcykling, vandring på branta stigar eller en varför inte en upptäcktsfärd på Hallands väderö?

Prisläget varierar beroende på gruppstorlek och arrangemangets längd. Sedan jag startade mitt företag Språkguiden Ingrid Persson Skog har jag haft otaliga uppdrag i Båstad – Bjäre, men självklart även på andra platser i Nordvästskåne och Sydhalland. Vidare guidar jag regelbundet internationella kryssningsresenärer, främst i Helsingborg – Helsingör. Hjärtligt välkommen att boka din guidade tur!

Contacte con nosotros

cuota

Facebook
LinkedIn
Correo electrónico

HACER COMO MÁS DE 300 OTRAS EMPRESAS - ¡HAZTE MIEMBRO!

Solicitud de membresía

Villkor

La terminación de la membresía debe hacerse por escrito a más tardar el 31 de octubre del año anterior a la renuncia y como mínimo después de 2 años de membresía. 

Como miembro obtienes:

Cuando te conviertes en miembro, contribuyes a:

¿Seguro que es molesto? Este sitio web recopila "cookies" para que ustedes, estimados usuarios, tengan la mejor experiencia posible.

S t. Tropez Båstad Londres torekov Estocolmo Península de Bjäre Ibiza

TRADUCIR

Descargo de responsabilidad de Google

Contacte con nosotros

Buenos enlaces

Cuando ha llegado el accidente

TRADUCIR

Descargo de responsabilidad de Google