Båstad Logotype

sprog

Historier om

Båstad & Bjärehalvøen

En dag med velvære

Bjäre-halvøen er en smuk halvø. Det grønne, markerne, havet – hver dag i dette miljø er en velværedag. Men hvordan kan du skaffe endnu mere fremmøde? Her har vi værktøjerne og tipsene til at gøre din dag til et retreat. Du lægger selvfølgelig din mobil i en skuffe i køkkenet på for eksempel lydløs tilstand, og den bliver der til næste dag.

Start med yoga

Først og fremmest bliver det yoga. Yoga er en god start på dagen. Du lander i dig selv, dit åndedræt og din krop. I bedste fald laver du yoga før morgenmad, rimelig tidligt. På Bjärehalvøen er der guidede klasser året rundt, med et ekstra stort udvalg om sommeren, når indbyggertallet stiger. Tjek tidsplanen på Shala Hala i Boarp og Fascia Center i Båstad f.eks. Book en dejlig massage eller en ansigtsbehandling på Båstad Beauty.

Morgenmad som en konge

Hvis du vil tilbringe hele morgenmaden udenfor, er dit smarteste træk et af hotellerne på Bjärehalvøen. Alternativet er selvfølgelig at købe friskbagt brød af høj kvalitet og kombinere det med lokale bær, marmelade og æblejuice. På kanel i Boarp, på Café Continental i Båstad er der gode råd om godt brød og croissanter, mens lokalt dyrkede bær og grøntsager bedst købes hos Ramil udenfor ICA i Båstad eller i nærmeste gårdbutik.

Wow sted i naturen

Mindfulness – altså total tilstedeværelse af sind – bliver lettere, hvis du er et sted, der er så smukt, at det tager pusten fra dig. Et wow sted. Prøv en tur i smukke Sinarpsdalen, gerne i retning mod Båstad. Eller tag en tur på de mægtige Hovs Hallars klipper. Lya lyng giver dig måske den rigtige følelse, hvis du elsker store åbne vidder og bjerge. Gå langsomt og nyd.

En dosis skønhed og kultur

Gå til et galleri og se kunst. Det er dejligt for alle sanser. RAVINEN ved Norrviken og Arnstedt i Östra Karup er to pålidelige råd. På Bjäre Boghandel derefter, hvor du køber akvarel maling og papir. Så giv dig selv et øjeblik til at skabe dig selv, uanset talent. Vær lidt barnlig og bare kør. I boghandlen kan du også spørge det kyndige personale om et tip til en roman, der passer til dig. Spis en let frokost på Café Bokhandlaregården, hvis der er åbent.

Læg dig på sofaen

Efter din udflugt er det tid til sofaen, hængekøjen, liggestolen eller lænestolen foran bålet. Alt efter årstiden vælger du et godt og også behageligt sted til formålet. Sæt din yndlingsmusik på og læs din bog.

Se solen gå ned i havet

En vidunderlig afslutning på dagen er at se solen gå ned. Det kan du sikrest i Torekov året rundt. Sid på klipperne ved havnen. Tak til dig selv for en dag med velvære. Spis en god og ikke alt for ubrugelig aftensmad. Måske et glas af din yndlingsvin. Nu kan du sove godt.

reklame

Gård butik

Ebbessons gårdmejeri - ost

Ebbesons Gårdsmejeri: Ost med kærlighed. Hård ost, hvidskimmelost, blåskimmelost, spartelost. Bestil ostekasse nu!

reklame

Service

Radness cykel service

Komplet cykelværksted, der servicerer, reparerer og istandsætter alle typer cykler i Båstad og omegn.

reklame

Gård butik

Lindegrens

Butik med udsigt over Sinarpsdalen. Økologisk kød, charcuteri, tæt på lam. Madvandringer i smuk natur.

reklame

Gård butik

Tant Grön, Butikerna på Gården

Gårdbutik: 100-vis af oste og lokale produkter fra Bjäre. Bestil ostebakker og unikke delikatessekurve.

reklame

Store

Heberleins

Förslöv, hjemsted for Heberleins berømte pølser. Tradition, kvalitet og ægte råvarer fra svenske gårde.

Vil du have flere tips & mere inspiration fra Visit Båstad?

Abonner på vores nyhedsbrev!