Båstad Logotype

sprog

Historier om

Båstad & Bjärehalvøen

Aktive møder

Bjäre-halvøen er perfekt til kombinationen af ​​møde og teambuilding. Her er flere hoteller, der har kapacitet og erfaring til at arrangere aktive møder, konferencer og kick-offs i alle størrelser. Der er også en slående smuk natur, der indbyder til aktiviteter af forskellig art. Nogle tips om gruppeaktiviteter og gode planer fra os, der bor og arbejder her: 

Morgen yoga med havudsigt

En skøn oplevelse, der ændrer hele dagen, er at starte med at vække kroppens muskler og led. At blive guidet gennem dybe vejrtrækninger og fokusere på netop dig selv for en stund. Der er flere erfarne yogalærere med base i Båstad og på Bjärehalvøen, og konferencehotellerne hjælper for eksempel gerne med at booke denne skønne start på dagen. 

Mountainbike på stier

På cykel har din gruppe tid til at se store dele af Bjäre-halvøen på få timer. En guidet tur på grusveje og stier tilpasses gruppen og kan varieres efter holdets fysiske formåen og formålet med aktiviteten. Udfordrende og kuperet kan passe til én gruppe, mens fladt langs kysten i et langsommere tempo passer til en anden. Mountainbikes og guide er tilgængelige Ridge Cykling

Velfortjent luksus i spaen

Nogle gange er den bedste form for teambuilding at lade din bande hygge sig sammen. Som at sidde i et varmt karbad udendørs en sprød efterårsaften Torekov Hotel. Eller at sole sig med udsigt over havet Hotel & Restaurant Hovs sale. Hvorfor ikke tage en kold svømmetur i hav under nul kl Hotel Skansen? Eller nyd den udendørs pool i Rooftop Spa samme sted? Et sparsomt ritual på Lögnäs Gård kan være noget. Eller hvorfor ikke prøve nye Launa Relax & spa på Valhall Park Hotel. Mulighederne er mange. 

Discgolf virker for alle

Dette er en nem og sjov aktivitet, der ikke kræver nogen reel forkundskab. Ligesom navnet antyder, spiller du på baner, og målet er at få din frisbee ned i en kurv på færrest mulige antal kast. Discgolf findes blandt andet kl Vallåsens Disc Golf og du kan få hjælp til forskellige arrangementer, der fungerer godt for større grupper. Forvent en sjov tid i et skov- og engmiljø.

Golf med udsigt

På Bjäre-halvøen finder du 132 golfhuller inden for 10 minutter. Siden begyndelsen af ​​30'erne har folk kunnet tage til Båstad og Bjärehalvøen i Skåne for at spille golf. I dag er der baner af høj international klasse, anderledes banekarakterer og unikke miljøer. Halvøen er omgivet af Laholmsbukten og Skälderviken, dette bidrager til et gunstigt klima, der gør, at du ofte kan spille hele året rundt. Opdage Båstad Golfklub, Bjäre Golfklub, Torekov Golfklub, Äppegården Golfklub og Åkagården Golfklub.

Ude på vandet på SUP

Stand-up paddleboarding er en hastigt voksende aktivitet på verdensplan. Langs kysten i Båstad eller Torekov er skønne steder at tage gruppen med ud på disse stabile surfbrætter med hver padle. For eksempel Båstad Kite og Spirit begivenhed kan hjælpe med udstyr, instruktioner og vejledning. Sidstnævnte har også en såkaldt Giant SUP – et kæmpebræt, der sætter holdet på prøve, når alle skal padle sammen. 

Mere om møder og konferencer på Bjärehalvøen

reklame

Store

Mærkeportalen

Mærkeportal: 600 m2 butik, topmærker til uovertrufne priser – Rut & Circle, Adidas mv.

reklame

restaurant

Restaurant Hovs Hallar

Idéen med menuen hos Hovs Hallar er altid kærligheden til råvaren.

reklame

restaurant

G. Swenson's Tavern

Vi ønsker, at du skal føle dig godt tilpas og hygge dig indenfor G. Swensons døre.

reklame

Store

Låven i Boarp

30 varer - billigt legetøj, gaver & tøj med høj service.

reklame

Camping

Caravan Club Norrviken

Camping ved havet nær Båstad. Pladser, legepladser, petanque, minigolf, badeplads 50 m væk.

Vil du have flere tips & mere inspiration fra Visit Båstad?

Abonner på vores nyhedsbrev!