Camping & Självhushåll

Rekommenderade boenden

 • Annons
Båstad Camping är en pärla där Bjärehalvön möter havet. Upplev fantastisk natur med otaliga utflyktsmål på den skånska Rivieran. Oavsett om ni kommer med husvagn, husbil eller tält. Här finns även en liten krog som drivs i campingens egen regi.Ditt hem nära havet – gott att må lätt att nå.Varmt välkomna!
Läs mer
 • Norra Vägen 128, 269 43 Båstad
 • +46(0)431-755 11
 • info@bastadcamping.se
 • Annons
Moderna och möblerade lägenheter på ca 30m2 med självhushåll, mitt i Båstad och nära till ALLT! Under sommarperioden från mitten av Juni till mitten av Augusti, erbjuder vi kort- och långtidsuthyrning av samtliga lägenheter. Välkommen till Båstad Campus Student- & Lägenhetshotell. Moderna och möblerade lägenheter på ca 30m2 med självhushåll, mitt i Båstad och nära till ALLT! Under sommarperioden från mitten av Juni till mitten av Augusti, erbjuder vi kort- och långtidsuthyrning av samtliga lägenheter. Under årets övriga perioder så är uthyrningen begränsad till ett fåtal lägenheter som ej bebos av studenter. Två standard typer av lägenheter erbjuds; Typ A för 2 personer med två separata sovrum med enkelsängar och Typ B för 2-4 personer med ett sovrum med våningssäng och ett vardagsrum med möjlighet till extra bäddar i vardagsrum. Därutöver så erbjuder vi 4 st ”stylade” lägenheter med dubbelsäng istället för enkelsäng/våningssäng. I samtliga lägenheter finns badrum med dusch/wc, ett fullt utrustat minikök/kitchenette med kyl/frys, spis, TV-uttag och bredbandsuppkoppling i varje rum. Tvättstuga med maskiner och torktumlare finns i huset. Gratis parkering. Vi erbjuder fyra olika lägenhetstyper för uthyrning. I samtliga lägenheter finns badrum med dusch/wc, ett fullt utrustat minikök/kitchenette med kyl/frys, spis, TV-uttag och bredbandsuppkoppling i varje rum. Tvättstuga med maskiner och torktumlare finns i huset. Gratis parkering. Typ A: Med två separata sovrum med enkelsäng för 2 personer. Typ A+: ”Stylad” Typ A lägenhet med ett sovrum med dubbelsäng och ett litet vardagsrum med plats för 2-3 personer med extra säng i vardagsrummet. Typ B: Ett separat sovrum med våningssäng och ett vardagsrum med plats för 2-4 personer med extra sängar i vardagsrummet. Typ B Superior: ”Stylad” Typ B lägenhet med ett separat sovrum med dubbelsäng och ett vardagsrum med plats för 2-4 personer med extra sängar i vardagsrum. Båstad Campus Student- & Lägenhetshotell har ett unikt läge MITT i Båstad och du har nära till ALLT
Läs mer
 • Hundestedsvägen 6, 26921 Båstad
 • +46(0)70-942 54 54
 • bastadcampus@bastadcampus.se
 • Annons
Vallåsens Värdshus är ett familjeägt vandrarhem med restaurang och utrymme för möten, utveckling, kultur, rekreation och inspiration. Vi finns mitt mellan Malmö/Köpenhamn och Göteborg vid Hallandsåsens norra sluttning, omgivna av skog och stillhet.För länge sedan var Vallåsen en jaktvilla – en plats för friluftsliv och avkoppling. Nu fyller vi samma funktion för både skidåkare, cyklister, vandrare, golfare och livsnjutare.Vi erbjuder boende i dubbelrum och familjerum hela året. Som gäst kan du välja att bo med självhushåll eller hotellpension. Restaurangen är öppen oftast på helgerna samt alltid för grupper. Sommartid kan man njuta av en fika i den stora skogsträdgården. Med generösa ytor och sällskapsrum är vi också ett populärt val för fester, konferenser och bröllop. På vår hemsida finns alltid fina erbjudanden och paketlösningar. Här kan du också läsa mer om våra årliga evenemang så som julbord, sommaropera och konstutställningar. Välkommen!
Läs mer
 • Rössjöholmsvägen, 312 75 Laholm Båstad
 • +46(0)- 430 300 87
 • info@vallasensvardshus.se

På kartan:

Fler tips på aktörer

Norrvikens Camping

En naturskön och lugn camping som ligger vid havet ca 4 kilometer väster om Båstad. Det bara 50 meter till stranden som består av stenar som slipats av havet.

Du har besökt den här sidan många gånge
Läs mer

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

TRANSLATE

Google disclaimer

TRANSLATE

Google disclaimer

Vill vill veta vad du tycker om sidan?

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme

 • Ring SOS: 112