Bröllop?

Området

Bjärehalvön är inte som alla andra ställen, här finns böljande kullar, fantastiska vyer över havet och servicen är alltid på topp. Våra företagare hjälper alltid till att göra det som är bästa för just er. Från mat till boende för gäster, här finns allt som behövs. På Bjärehalvön har vi en lång tradition i att ta hand om människor och se till att de mår riktigt bra. Här finns också helt utsökta platser som gör sig väl för små som riktigt stora tillställningar. Nedan listar vi några av de aktörer som kan hjälpa till med både mindre och större delar av ert bröllop. Bjärehalvön är en magisk plats och kommer ge er ett bröllop värt att minnas.  

Kyrka eller ute i det fria?

För bröllopsceremonin finns 6 kyrkor att välja mellan på Bjärehalvön, alla med sin egen unika karaktär. För dem som vill ha en speciell plats i det fria är både Hovs Hallar och Hallands Väderö välbesökta platser.

Borgerlig vigsel

Borgerlig vigsel i Sverige är ett alternativ till kyrklig vigsel, det finns utsedda vigselförrättare i varje kommun.
Var du vill gifta dig bestämmer du, Bjärehalvön har ett stort utbud av vackra och romantiska platser att välja på. 

Aktörer

Hovs Hallar är en pärla på Bjärehalvön. Restaurang, Hotell och naturreservat med fantastisk natur. Här kan du boka din fest eller varför inte bröllop. 

Hotel Skansen ligger mitt i Båstad, ett stenkast från hamnen och med de världsberömda tennisbanorna strax intill. Hotellet har anor från 1877 och har sedan 1990 kontinuerligt byggts ut till att bli en charmfull minimetropol. Varsamt formad och medvetet fulländad för att smälta in i den pittoreska kulturbygden.

Visa mer

Välkommen till G.Swenson’s Krog Restaurangen ligger vid gamla hamnen i Torekov. Med utsikt över Kattegatt och hamnen ger vi våra gäster en god atmosfär för en krogkväll.

Livets största stunder blir vackrare med rätt inramning. På Norrviken har vi lång erfarenhet av romantiska bröllop. Vi erbjuder vigsel, bröllopsfest och en svit för natten. De historiska trädgårdarna och Orangeriets smakfulla dukning sätter stämningen under er minnesvärda dag.

SLUTNA SÄLLSKAP

Vi tar emot allt från 30 till 300 sittande gäster.

Ni är alltid välkomna att komma med förfrågningar om privata eller företags arrangemang.

Bröllop och fest ligger oss varmt om hjärtat. Vackra bröllop, den stora födelsedagsfesten, dop/namngivning eller annan speciell tillställning?

Orangeriet Restaurang på Norrviken drivs av Ulrica och Tobias Millqvist som båda har en gedigen erfarenhet från några av Sveriges bästa restauranger. Tobias tog sig även till final i Årets Kock 2007 och 2008.

Det sägs att Drottning Margareta stannade till här en gång. Hon ska ha varit så förtjust i maten att krögaren valde att döpa platsen efter henne. Det senare är förmodligen en trevlig myt, men det stämmer att många har färdats över Hallandsåsen och förbi Bjärehalvön genom åren och njutit av vår skånska mat – såväl kändisar som vanligt folk. Stamgästerna är många och flera har vuxit upp med oss och fortsätter komma år efter år. Det ser vi som ett väldigt gott betyg.

Visa mer

TRANSLATE

Google disclaimer

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme