Mäklare
Båstad & Bjärehalvön

Mäklare när du ska köpa i Båstad och på Bjärehalvön?, då har du hittat helt rätt. Nedan listar vi de mäklare och aktörer vi rekommenderar när du vill sälja eller köpa bostad i Båstad eller Torekov på Bjärehalvön.  Mäklare som har goda kunskaper och sätter dig som kund i centrum. 

i vårt underbara område

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag. Sedan starten 1965 har vi expanderat till stora delar av landet och bedriver vår verksamhet i storstadsregionerna som StockholmGöteborg och Malmö. Vi är också verksamma i flera andra städer, och på ett antal attraktiva fritidsorter, både i Sverige och utomlands.

Visa mer

Garnito är en gedigen fastighetsägare och personlig hyresvärd. Ledorden är hållbarhet och långsiktighet där vi månar om vår personal, våra kunder och fastigheter. Välkommen att bo hos oss!

Visa mer

På Bjärehalvön öppnar sig ett spännande saltstänkt landskap, där karga stupande klippor gränsar till omsorgsfullt brukad jord. Färgerna, formerna, det böljande landskapet, här blir man betagen!

Med Fastighetsbyråns breda kontaktnät borgar vi för att era uppdrag ska utföras på absolut bästa sätt. Personligt engagemang, skräddarsydd tjänst och ett affärsmässigt agerande är viktigt, och hos oss finns all kompetens och kunskap som behövs för att hjälpa just dig med att byta bostad.

Kontoret har en målsättning att ligga i utvecklingens framkant när det gäller vårt kunnande, och erbjuder dig som säljare marknadens i särklass bästa marknadsföring och väljer noggrant kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på ett effektivt sätt.

Har du frågor eller funderingar kring att köpa eller sälja, är du välkommen att kontakta oss. Varför inte ringa Sveriges största mäklare!

Visa mer

Redan sedan starten 1934 har Jakobssons arbetat mer för dig som kund än någon annan mäklare, allt för att kunna hjälpa dig till ditt livs bästa affär som både du och din köpare är nöjd med. Fastighetsförmedling är ett hantverk och därför har vi inga färdiga paketlösningar, istället bygger vi bostadsffären från grunden och skräddarsyr utifrån marknaden och just dina egna önskemål. Vårt arbetssätt genomsyras alltid av hög kvalitet, kunskap och engagemang. Vi samarbetar med den främsta fotografen, har en ovanligt bred annonspolicy och ett starkt köparregister, ingenting lämnas åt slumpen. Allt detta tillsammans pekar på att du får mer betalt per kvm vid en försäljning via oss. Här får du inte bara en mäklare utan du får även ta del av hela företagets kunskap, ingen av oss är rädd för att kavla upp armarna.

Visa mer

Välkommen till Lotsen Mäklarhus AB som är den lilla personliga mäklarfirman med 100 procent engagemang och service för sina kunder.

Visa mer

Idag är NKFAST den i särklass största aktören på Bjärehalvöns exklusiva fastighetsmarknad med Båstad och Torekov som primära marknader. Nadjafi & Kristensen har slagit flera prisrekord och uppmärksammats med utmärkelser. 2015 mottog vi Erik Paulssons stipendiet som Årets Entreprenör på Bjäre och 2017 mottog vi ett diplom som ett av Sveriges 641 superföretag av Veckans Affärer, vilket vi är mycket tacksamma över. Det är en resa som har planerats noga, blöts och stöts på vägen och som inte vore möjlig om det inte vore för det underbara engagemang och den kompetens som alla våra medarbetare besitter. Nöjda kunder från avslutade affärer är våra bästa ambassadörer och det är vi som mest stolta och glada över.

Vi har nu även öppnat kontor i Ängelholm, där vi är säkra på att kunna skapa skillnad för kunder som väljer fastighetsmäklare. Det är med stor entusiasm och glädje vi tagit oss över åsen till Ängelholm där resan fortsätter…

Visa mer

Stigbertils Mäklare är ett stolt, fristående företag, tongivande på Båstad och Bjäres fastighetsmarknad. Med respekt och stort hjärta gör Stigbertils det de gillar mest – -”förmedlar hus och hem på Sveriges vackraste arbetsfält. Stigbertils ger dig förstklassig och personlig service och arbetar för snabba avslut till bästa, möjliga pris”.

Visa mer

Villaföreningen Norra Båstad

Stiftad 1964 med säte i Båstad kommun, har till ändamål och syfte att bevaka medlemmarnas rätt och intressen i deras gemenskap av ägare och/eller brukare av fastighet inom Föreningens verksamhetsområde. Föreningens verksamhetsområde sammanfaller med Hemmeslövs och Eskilstorps Vägförenings område. Föreningens uppgift är att föra talan mot myndighets beslut, om dessa skadar eller motverkar medlemmarnas intressen. Föreningen ska även verka för ordning och trivsel inom området.

Visa mer

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på pinterest

TRANSLATE

Google disclaimer

Visst är det tjatigt? Den här Webbplatsen samlar in "kakor" för att du, kära användare ska få så bra upplevelse som möjligt.

St. Tropez Båstad London Torekov Stockholm Bjärehalvön Ibiza

TRANSLATE

Google disclaimer

Kontakta oss

Bra länkar

När Olyckan är framme