Mäklare
Båstad & Bjärehalvön

Mäklare när du ska köpa i Båstad och på Bjärehalvön?, då har du hittat helt rätt. Nedan listar vi de mäklare och aktörer vi rekommenderar när du vill sälja eller köpa bostad i Båstad eller Torekov på Bjärehalvön.  Mäklare som har goda kunskaper och sätter dig som kund i centrum. 

Otroligt vackra Bjärehalvön

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag. Sedan starten 1965 har vi expanderat till stora delar av landet och bedriver vår verksamhet i storstadsregionerna som StockholmGöteborg och Malmö. Vi är också verksamma i flera andra städer, och på ett antal attraktiva fritidsorter, både i Sverige och utomlands.

Visa mer

På Bjärehalvön öppnar sig ett spännande saltstänkt landskap, där karga stupande klippor gränsar till omsorgsfullt brukad jord. Färgerna, formerna, det böljande landskapet, här blir man betagen!

Med Fastighetsbyråns breda kontaktnät borgar vi för att era uppdrag ska utföras på absolut bästa sätt. Personligt engagemang, skräddarsydd tjänst och ett affärsmässigt agerande är viktigt, och hos oss finns all kompetens och kunskap som behövs för att hjälpa just dig med att byta bostad.

Kontoret har en målsättning att ligga i utvecklingens framkant när det gäller vårt kunnande, och erbjuder dig som säljare marknadens i särklass bästa marknadsföring och väljer noggrant kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på ett effektivt sätt.

Har du frågor eller funderingar kring att köpa eller sälja, är du välkommen att kontakta oss. Varför inte ringa Sveriges största mäklare!

Visa mer

Redan sedan starten 1934 har Jakobssons arbetat mer för dig som kund än någon annan mäklare, allt för att kunna hjälpa dig till ditt livs bästa affär som både du och din köpare är nöjd med. Fastighetsförmedling är ett hantverk och därför har vi inga färdiga paketlösningar, istället bygger vi bostadsffären från grunden och skräddarsyr utifrån marknaden och just dina egna önskemål. Vårt arbetssätt genomsyras alltid av hög kvalitet, kunskap och engagemang. Vi samarbetar med den främsta fotografen, har en ovanligt bred annonspolicy och ett starkt köparregister, ingenting lämnas åt slumpen. Allt detta tillsammans pekar på att du får mer betalt per kvm vid en försäljning via oss. Här får du inte bara en mäklare utan du får även ta del av hela företagets kunskap, ingen av oss är rädd för att kavla upp armarna.

Visa mer

Darpö är ett familjeföretag i andra generationen som har arbetat med förmedling av bostäder av alla de slag på Bjärehalvön i 40 år. Deras hjärta klappar för Båstad/Bjäre och att hitta just ditt drömboende. De vill vara en trygg partner som du ska känna förtroende för.

 

Visa mer

Idag är NKFAST den i särklass största aktören på Bjärehalvöns exklusiva fastighetsmarknad med Båstad och Torekov som primära marknader. Nadjafi & Kristensen har slagit flera prisrekord och uppmärksammats med utmärkelser. 2015 mottog vi Erik Paulssons stipendiet som Årets Entreprenör på Bjäre och 2017 mottog vi ett diplom som ett av Sveriges 641 superföretag av Veckans Affärer, vilket vi är mycket tacksamma över. Det är en resa som har planerats noga, blöts och stöts på vägen och som inte vore möjlig om det inte vore för det underbara engagemang och den kompetens som alla våra medarbetare besitter. Nöjda kunder från avslutade affärer är våra bästa ambassadörer och det är vi som mest stolta och glada över.

Vi har nu även öppnat kontor i Ängelholm, där vi är säkra på att kunna skapa skillnad för kunder som väljer fastighetsmäklare. Det är med stor entusiasm och glädje vi tagit oss över åsen till Ängelholm där resan fortsätter…

Visa mer

Förmedlar fastigheter och bostadsrätter i Hela Nordvästra Skåne med utgångspunkt från Köpmansgatan 30 i Båstad. Specialiserade på hem som erbjuder livskvalitet och drömboende men förmedlar alla typer av fastigheter, från tomter till slott.

 

Visa mer

Stigbertils Mäklare är ett stolt, fristående företag, tongivande på Båstad och Bjäres fastighetsmarknad. Med respekt och stort hjärta gör Stigbertils det de gillar mest – -”förmedlar hus och hem på Sveriges vackraste arbetsfält. Stigbertils ger dig förstklassig och personlig service och arbetar för snabba avslut till bästa, möjliga pris”.

Visa mer
Visa mer

Flytta till Bjärehalvön

Dela sidan med andra

Vi älskar verkligen vårt område och jobbar ständigt med att sprida hur fantastiskt vi tycker att det är. Viktigast av allt är ni som besöker oss och därför ber vi ödmjukast om hjälp att sprida budskapet. Bli en ambassadör för Bjärehalvön och dela sidan på knapparna nedan. 

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer