Info

 

Nu har vi öppnat för anmälningar till sommarens bästa upplevelse för dina barn- och barnbarn.
Sommaren 2022 – Vårt 15:e år med läger verksamhet i Båstad !

För 15:e året i Båstad skapar vi återigen nya oförglömliga minnen för barnen. Som alltid med nya spännande nyheter, aktiviteter och äventyr – men inte minst med glädje, trygghet och säkerhet! Ge dina barn och barnbarn en utvecklande, rolig, upplevelserik och fartfylld vecka i Båstad och på Bjärehalvön, med massor av sport, rörelseglädje, musik, dans, äventyr, lek & bus, utflykter, skratt, kompisar – nya som gamla. Vi sätter barnen i rörelse i ”verklighetens värld”.

Dagläger 6-11 år Vecka 27, 28 & 30
Temaläger 10-14 år Vecka 27, 28 & 30

Mer än bara ett läger!
Oavsett om barnen deltar i våra dagläger 5 dagar (hel eller halvdag) eller våra veckolånga temaläger, är det självklart för oss att varje barn ska bli sett och känna trygghet, och inte försvinna i mängden. Vi sätter lust och glädje i centrum för att barnen ska utvecklas efter sin egen nivå, bli sedda och få beröm.

 

Lägerbas sommaren 2022
Mitt i centrala Båstad med nära till ALLT! Strandängsskolans idrottshall, med direkt närhet till hamn, skog, strand/hav och stora grönområden och precis utanför dörren en spontan idrottsplats. Med Idrottshallen och dess inomhus faciliteter som bas, där vi börjar och avslutar varje lägerdag. Har vi den perfekta basen till aktiviteter inte minst vid osäker väderlek – för utomhus är vi mycket!

Äventyret & Outdoor – Vårt populära temaläger
Självklart är vår trogna samarbetspartner SpiritEvent och Ridge Cycling med oss i sommar igen och skapar nya oförglömmliga minnen, upplevelser och äventyr på vårt populära temaläger ”Äventyret & Outdoor”. Dessutom kryddar de våra populära dagläger med inslag av spännande prova-på-aktiviteter och äventyr för de yngre barnen.


Lägerverksamhet och Covid-19
Vi fortsätter självklart att noga följa Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer avseende Covid-19 och agerar i enlighet med myndigheternas riktlinjer, för kollo och liknande lägerverksamheter för barn och ungdomar.

 

Läs mer

I Sociala kanaler

Kontakta oss

Dela

Facebook
LinkedIn
Email

GÖR SOM ÖVER 300 ANDRA FÖRETAG - BLI MEDLEM!

Medlemsansökan

Villkor

Uppsägning av medlemskap ska ske skriftligt senast 31 oktober året innan utträde och tidigast efter 2 års medlemskap. 

Som medlem får du:

När du blir medlem bidrar du till att:

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

TRANSLATE

Google disclaimer