Båstad Logotyp

Språk

Semesterboende med vidsträckta vyer nära pulsen i Båstad

Det perfekta valet för dig som vill hyra ett hus för ditt sällskap. Ni får tillgång till hela boendet och kan njuta av att laga mat tillsammans i en mysig och hemtrevlig miljö. Huset är vackert beläget i en lantlig miljö uppe på åsen nära Båstad, vilket ger dig närhet till golfbanor, natursköna upplevelser och hav.

Välkommen till detta mysiga hus i två plan med vackra balkar i taket i både allrum och kök, vilket skapar en charmig atmosfär. Köket är centrum för socialt umgänge, med en rymlig köksö perfekt för att samla vänner och familj. Intill köket finns gott om plats för umgänge och ett stort köksbord med plats för upp till 12 personer.

På nedervåningen hittar du ett härligt allrum, ett lounge-område, en toalett, TV-rum samt ett sovrum med skrivbord. Från allrummet leder en dörr ut till en generös veranda med lounge-möbler där du kan njuta av kvällssolen. Nära köket finns entrén med hall samt tvättstuga och dusch.

På övervåningen möts du av en rymlig hall med sittplatser, ett badrum med dusch, badkar och toalett samt tre sovrum. Två av sovrummen har dubbelsängar och i ett av dem finns även en barnsäng. Det tredje sovrummet har en 120-säng och en 90-säng.

På tomten finns gott om parkeringsplatser för 4-5 bilar, en välskött gräsmatta och en inhägnad gård med en stuga.

Båstad och Bjärehalvön: Ett Paradis för Aktiviteter Året Runt!

På den pittoreska Bjärehalvön, med Båstad i spetsen, pulserar livet oavsett årstid. Här blandas naturskönhet och kulturell rikedom med ett brett utbud av aktiviteter som lockar besökare från när och fjärran. Från de kristallklara vattnen vid dess stränder till det rika kulturella landskapet, Båstad och dess omgivningar erbjuder en upplevelse utöver det vanliga.Denna mångsidighet gör Båstad till ett perfekt resmål året runt, där varje besök blir unikt och minnesvärt.

Båstads och Torekovs stränder står som lysande exempel på Skånes kustskönhet, perfekta för solbad, simning och avkoppling vid havet. Deras rena sand och kristallklara vatten gör varje besök till en minnesvärd upplevelse.

För cykelentusiaster erbjuder Båstad optimala förhållanden med varierande terräng från lugna landsvägar till krävande backar, vilket gör det till en favoritdestination för både amatörer och proffs.

Golfare kan glädja sig åt ett urval av förstklassiga banor som smälter in i den natursköna omgivningen, erbjudande både utmaningar och spektakulära vyer.

Utforska områdets skönhet genom dess natursköna vägar, vare sig till fots, på cykel eller med bil. Dessa rutter leder dig genom några av de mest andlöst vackra landskapen i Sverige.

Med ett omfattande utbud av kulturella evenemang, från loppmarknader och secondhand-butiker till yogastudios och den berömda tennisveckan, är Båstad en smältdegel av traditioner och moderna influenser.

För äventyrslystna erbjuder området ridturer längs sina pittoreska stigar eller kitesurfing för de som söker spänning på vattnet.